fredag den 10. september 2010

Week-end tur til SheltlandsøerneSidste week-end var jeg på Shetlandsøerne. Jeg har været der nogle gange før, men for tiden er der ingen direkte forbindelse mellem Færøerne og Shetlandsøerne, så da Atlantic Airways vores eget flyselskab annoncerede denne tur, slog jeg til for at besøge bekendte der.

Jeg havde en god og hyggelig week-end, og fik en ekstra oplevelse, at der var en strikke-konference der, den var startet onsdag og sluttede lørdag middag, og jeg blev ringet op af en af arrangørerne (som jeg havde mødt til en strikke-workshop i Nordens Hus i juni 2009), og blev inviteret at deltage lørdag formiddag. Det blev meget hyggeligt, og jeg fik hilst på Annemor Sundbø fra Norge og Kirja Kongsbak fra Danmark, samt flere andre fra Frankrig, Skotland og England.

Der var også udstillinger, og jeg fik taget nogle billeder, af noget så specielt som strikkede vandmænd/gopler og strikkede fisk - ja se selv billederne ovenfor ;)

Her på Færøerne strikker vi for det meste ting som er nyttige og nogle gange til pynt/dekoration, mens de udenlands oftere strikker ting til pynt, og nogle gange er strikningen måske enda kunst - døm selv, jeg syntes i hvert fald det var sjovt at se.Ingen kommentarer:

Send en kommentar