mandag den 31. oktober 2011

Ny regering :)

Så har vi haft valg til vores lille regering her på øerne. Siden jeg dengang (siger ikke hvor længe det er siden) flyttede til hovedstaden på øerne, har jeg ved valgene savnet de hjemmelavede valgplakater. Der er MASSER af ANSIGTER, men vi ved jo alle her i vores lille samfund, hvordan vores kanditater ser ud ;) - men så denne gang var der 1 valgplakat som viste lidt kreativitet, og den synes jeg i her i blogland skal se :) - både stregtegning som er meget vellignende samt vers på rim :)


Og her er så mit valgresultat - mens fjernsynet kørte lyttede jeg til resultaterne og syede samtidig ;) - klart til min svigersøn at tage med flyet i morgen eftermiddag til København :)


I får ikke foeret at se denne gang, i tilfælde af at nogen gavemodtager tjekker min blog ;)

Da jeg har sikret mig en af de tykke og gode valgplakater, kunne jeg tænke mig at vide, om nogen af jer i blogland har erfaring i at sy tasker med dette materiale - jeg har en taske fra dem her, så jeg kunne tænke mig at få nogle tips inden jeg starter, da jeg ikke har så meget materiale at prøve mig frem med :(

2 kommentarer:

  1. Tillykke med valget deroppe nord på...Fed valgplakat der har noget mere sjæl end de vanlige...Desværre har jeg ikke så meget erfaring med at sy tasker af den slags materiale...men det er godt nok en god ide. Der er en del rundt omkring der har syet tasker af gamle landkort...måske det er lidt det samme... Så der skal måske en googlesøgning til på det felt!

    SvarSlet
  2. Tillykke med valget; jeg skal love for, der blev rykket stemmer

    SvarSlet