fredag den 14. oktober 2011

Laks med mango og fetaost

Så var det på tide at lægge noget nyt på bloggen. Desværre er der ikke noget nyt i syning og strikning, men da jeg elsker at prøve noget nyt indenfor alt muligt, så kommer der noget jeg har afprøvet i madlavning - der skal jo også mad på bordet hver evige eneste dag, og det er begrænset hvor tit man gider lave det samme :( - nogle gange kunne jeg tænke mig, at man kunne spise sig mæt, og så være mæt et par dage ;), så man var fri for at lave mad en tid :) og lave noget mere med stof/læder/cykelslanger m.m. med hænderne :)


I et af ugebladene var der en note om laks med mango, så det skulle afprøves - jeg huskede dog først at tage billede, da vi havde spist halvdelen. ;)

Jeg lagde laksestykkerne i et ildfast fad, kværnede salt og peber over, dækkede dem derefter med mango, dryppede saften fra en halv sitron over, og til sidst smuldrede jeg fetaost - den krydrede i olie - over stykkerne og kom dem i ovnen ved 180 grader i 20 minutter og til laksen havde vi kogte nudler - det smagte bare så godt :), så jeg har lavet det flere gange siden

1 kommentar:

  1. Det lyder særpræget. Ikke lige den mest indlysende combo. Jeg må nok afprøve om det smager så godt som du siger. Man bliver lidt nysgerrig:-)

    SvarSlet