fredag den 16. november 2012

Vinterklar :)

Nu efteråret er i fuld gang, så må man begynde at gøre sig klar til vinteren. Disse lave gummistøvler blev foreleden dag købt i den lokale Brugs :)


- og det er ikke nok med et par gummistøvler, de er ikke varme nok. For en uges tid siden åbnede en ny butik her i byen med håndlavede ting, hvor bl.a. jeg også sælger nogle af mine produkter. 

Da jeg så var forbi for at se, hvordan butikken tog sig ud, var disse skønne tykke rød-hvide strømper til salg, og det var lige dem jeg manglede, og da jeg ved  jeg ikke kommer til at strikke strømper foreløbig, kom dette par med hjem :) - de er strikket i tykt garn og går til midt på læggen :)


Butikken hedder Ediana efter indehaveren, som kommer helt fra Brasilien, og har bosat sig på vores kolde, våde og vindblæste øer ;)


Hyggelig beliggenhed - næsten i centrum og langs åen, som her ligger frit, men lige inden den løber overdækket gennem resten af byen ned til søen :)


Skønne og specielle ting :)


Det var i denne kuffert jeg fandt mine strømper, og som i kan se, så er der flere par tilbage :)

Da jeg havde taget billeder, måtte jeg lige se hele vareudvalget igennem, og så fandt jeg endnu et par strømper, denne gang maskinstrikkede i fint garn, længde helt op til knæ, og med skøn hæklet kant :)


Jeg tror jeg bliver rigtig varm og smart i vinter - der er ikke altid den kombination lykkes ;)Næste gang jeg tager forbi butikken, skal jeg huske at tage nærbilleder af varerne der er til salg :)

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at være en fin butik og lækre sokker. Det er dejligt at kunne købe, his man ikke er til at strikke dem selv.
    Rigtig god weekend:)
    Kh. Dorte

    SvarSlet
  2. Lækker butik. Sådan et par rød/hvide sokker har jeg ofte ønsket mig, men de kommer aldrig på pindene :-) Måske skulle jeg bare kaste mig ud i det.

    SvarSlet