fredag den 30. september 2011

Strikkeresultater

Så begynder resultaterne fra al strikningen at vise sig :)

Her er der strikket et langt stykke, syet sammen så der er god plads til at få hovedet igennem, og så er der en flot poncoDen er strikket ret løst, så den falder flot ned fra skuldrene på den kønne unge kvinde - hendes første maskinstrikkede projekt :)


En sød sjælevarmer/bolero i det såkaldte "sømandsmønster", som blandt andet Nørgaard på Strøget og andre designere har brugt en del


Detalje fra siden


En pigetrøje færdig strikket, klar til montering


Tørklæde


Færdig strikket trøje, klar til at montere det sidste i hånden 


Strikkeprøver


Ved ikke rigtig hvad strikkeren skal bruge det til, men smukt er det 


Og så er der ikke kun strikning, men også tid til hygge. Her på øerne er der lotteri i TV fredag aften, og i dag var gevinsten ret høj, så der blev købt lottosedler, hotelejeren fremskaffede et TV og så var alle klar, men ingen af strikkerne vandt dog, men der var kaffe og kransekage rosetter bagefter, og så blev der strikket på livet løs igen ;)


Da vi vågnede i morges var der regn, og gennem hele dagen har det stormet og regnet, men nu til aften stilnede det af, og skumringen nu i aften kan i se her


1 kommentar:

  1. Sikke flotte resultater - især ponchoen er flot. Min mor strikkede på maskine i mange år til en butik i København, så jeg har gået i rigtig meget maskinstrikket tøj, som barn og ung pige.

    SvarSlet