lørdag den 22. september 2012

Lidt stolt må man have lov til at være :)

I dag  var sidste dag på strikkekurset - billeder kommer senere - og mens vi sad og spiste frokost siger underviseren til mig, at min datters design står i week-end tillægget i avisen.

Det måtte da tjekkes ud, og rigtigt nok, på den side hvor det blev skrevet om "Nyt og færøskt til efteråret" var der billede af et af Dávadottir´s tørklæder og et I-pad etui, side om side med produkter fra kendte færøske designere som Guðrun og Guðrun, Jóhanna av Steinum, Barbara í Gongini m. fl.I får lige et nærbillede også ;)

4 kommentarer:

 1. Det er også super lækre ting, din datter laver, så du har da al grund til at være stolt

  SvarSlet
 2. Undskyld jeg skriver til dig, men jeg har brug for hjælp. Jeg vil SÅ gerne strikke et tørklæde som du har på denne side. Det er lavet af Davadottir. Jeg har prøvet at kontakte Davadottir men der er ingen kontakt. Du har et billed at et blad med tørklædet på forsiden, og jeg tænkte om opskriften evt var i bladet....

  SvarSlet
 3. Hej Susan - det er ikke nogen egentlig opskrift på tørklædet. Her på Færøerne er der helt fra gamle dage strikket et sjal - færø sjal - og min datter har strikket det første af sjalet som indeholder hulborten, og så lukket af og som pynt strikket kuglerne og syet dem på :)

  SvarSlet
 4. Tak for dit svar. Har fundet en opskrift på færøskal. Så jeg skal bare igang. Dejlig Jul.

  SvarSlet