tirsdag den 3. september 2013

Nogle dage i København :)

Efter at have været nogle dage i København - uden IPhone og computer ;) - er jeg hjemme igen, og har overført billeder til computeren.

Turens anledning var, at yngste datter havde fået studie lejlighed, og havde overtalt sin far - min handymanD - til at komme til København og hjælpe til med diverse i anledning af indflytning.

Kender i andre det der, at døtrene kan sno sin far om lillefingeren ? - handymanden skulle ellers have været tur rundt Island med sine kone ;) 

Nå men København var nu ikke så dårligt - her på øerne har sommeren været så våd så våd, så hele 8 tørre dage med solskin og 20 graders varme var rigtig lækkert :))))) - dog fik vi lige en skylle mens vi bordede flyet, så kufferten var ret våd, da vi fik den udleveret på Vagar lufthavn :( heldigvis havde indholdet ikke taget skade.

I får lige nogle stemningsbilleder :)Denne søde bil havde fået øjenvipper :)


- der blev skruet og banket ;)


Fruen var i byen af og til og kom blandt andet forbi denne udstilling :)


- billederne er taget fra kajen langs Christianshavn, og jeg fik desværre ikke tid til at tage over og se dem nærmere :(- mens vi venter på bord på Halifax i Fredensborggade :)


nyder vi det gode vejr og de flotte farver i naturen :)
- lækker burger med pomfritter og remoulade - alt lavet som i gamle dage ;)  værd at vente på :))))


- forbi Stof 2000 var jeg også :)


- datteren har valgt lidt blikfang i sin stue :)


- og søpapegøjen er ankommet til København :)


1 kommentar:

  1. Det ser ud til, vi har nydt København samtidigt, Færingen og jeg har lige været ovre og hjælpe Datteren med at flytte.
    Jeg kender det godt, dét med at sno Far om sin lillefinger, det kunne jeg også gøre med min far engang :-)

    SvarSlet