søndag den 22. september 2013

Bondens gård med tilbehør :)

Jeg har det med at gemme ting, for man ved jo aldrig :)

I forbindelse med at jeg blev mormor i sommer, så er der blevet fundet mange ting frem, som blev lagt til side dengang pigerne var små.

Forleden dag var jeg igen i depotet og kiggede tingene igennem, og blandt andet er denne bondegård kommet frem igen :)

Den er bestilt pr. postordre fra Danmark i et printet stykke, og har jeg så syet landskabet og huset, og alle de små dele er syet for sig, stoppet med fibervat og limet velcro stykker på bagsiden :)

Nederst på huset kan jeg læse "c 79 Jette Viby Danmark", så det et nok kunstneren bag bondegården :)


Her hænger landskabet til tørring :)


mens dyr, mennesker og andre ting ligger på badeværelsesgulvet til tørring :)


Her er bondegården klar til leg :)


- nystrøget ;)


- nærbillede :) selve taget på huset er åbent i begge ender, så de forskellige dele kan gemmes der. De røde blomster er klippet ud af velcro, og kan grøntsager, dyr, mennesker, høstak, kaninbur o.a. flyttes efter ønske, da der er syet velcro bagpå alle delene ;)


Fjeldene er ligesom lommer, og får og ged er på fjeldtur :)


- hvad har man dog ikke lavet dengang af alt muligt - nu kan jeg ikke forstå hvordan jeg nåede alt håndarbejdet dengang pigerne var små ;) 

- der må bestemt have været flere timer i døgnet ;)

2 kommentarer:

  1. Hvor sjovt...jeg har syet en magen til til mine piger da de var små..hvor den er endt henne vides ikke. Da mine piger var små syede jeg alt deres tøj selv samtidig med fuldtidsarbejde osv...så der var nok flere timer i døgnet dengang...eller også er det os der er blevet ældre og ikke har så mange kræfter mere...men det kan jo næsten ikke passe, vel?

    SvarSlet
  2. Det må være hyggeligt at finde de gamle ting frem igen. Jeg er smid ud - giv væk - typen, så jeg har ingenting fra min datters barndom. Til gengæld broderede min mor en julekalender til mig, den er nu givet videre til oldebarnet.
    Det er en rigtig fin bondegård, den skal nok falde i god jord

    SvarSlet