tirsdag den 19. november 2013

Mere kaffe og mere dårligt vejr ;)

I dag var der sne da jeg vågnede, og jeg tog på arbejde til fods. Hjemturen blev anderledes end forventet ;)


Selvom mit tøj ikke var vandtæt, så var både jeg og mit humør vandtæt :)

Inden mine planer om at lave mere kreativt blev ført ud i livet, måtte jeg lige styrke mig med lidt kaffe - og ikke hvilken som helst kaffe :)

Forleden dag så jeg på cafezinho.dk/ at Øristeriet søgte nogen med blog at smage og skrive om deres kaffe.

Da jeg syntes det lød godt, skrev jeg til dem. Nogle dage senere, da jeg kom fra arbejde, stod der en æske på bordet, som min mand havde taget i mod, og spurgte han hvad i alverden det var, og uden at se på afsender kunne jeg straks lugte, at det var skam kaffen som allerede var ankommet :)- og i dag startede jeg så med Guatemala.  Da jeg åbnede pakken kom der en god, men lidt skarp kaffeduft ud af posen. Jeg valgte at brygge kaffen i min Eva Solo kaffebrygger.


Kaffen havde en god smag, men var lidt bitter og skarp i det, og da jeg så kom sjokoladesirup i som jeg foretrækker, syntes jeg den mistede lidt af smagen. Dog da kaffen var drukket, var der en god og dyb eftersmag :)  -  jeg fik flere slags kaffe, så jeg skriver mere om kaffe inden længe :)


- det var meningen, at disse skulle sys færdig nu i aften, men jeg fik hyggeligt besøg :)


- så i stedet lavede jeg denne nemme æblekage, hvor æblerne rives groft på rivejern, æg, vaniljesukker  og sukker piskes til æggesnaps, og til sidst vendes knuste tvebakker i, og så i ovnen en halv times tid  :)

- i morgen er der atter en dag - ikke også ? men derimellem kommer natten og 

-  ifølge vejrudsigten bliver natten således :(


- så måske bliver der ikke sovet så meget ;)2 kommentarer:

 1. Uha, håber ikke vejret bliver så slemt for jer, som det lige har været i Nuuk. Heldigvis er jeg i DK. Inden længe kigger jeg forbi dine øer, og det kunne være så hyggeligt at mødes. Gem lidt af kaffen ;-)
  Jeg kontakter dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske du har lidt godt vejr med dig når du kommer :) - jeg skal nok gemme lidt kaffe og have noget godt til den :)

   Slet