torsdag den 30. august 2012

At nyde "nuet"

Dagen i dag skulle bare nydes efter arbejdstid, da vejret var noget så flot, og vejrudsigten lover regn de næste to dage. I tankerne havde jeg også, at sommeren er ved at være slut, og efteråret ved at sætte ind :) 

Jeg tænkte, om det var noget at blogge om, men inspireret af hende her; tænkte jeg, at jeg ville dele indtrykkene fra i går aftes og i dag med jer.

Jeg var ude ved 22´tiden i går aftes, og havde kameraet med, og Tórshavn så således ud på det tidspunkt
Et specielt hus jeg kom forbi :)


Jeg har et specielt sted en 45 minutters vandring hjemmefra, beliggende i fred og ro, og kalder jeg det "mit sted", men desværre har jeg ikke været der så tit i sommer, men i dag skulle det så være. 

På vej derud tog jeg nogle billeder nev over byen og fjorden - midt i billedet er en af de ældre træbåde som er sat i stand og bevaret,  med brune sejl ligesom dengang skibet var nyt :)


Når man så kigger gennem kameraet/skærmen får man tit øje på nogle specielle ting, som man ikke har tænkt over før, og i dag var det at jeg så hvor langt oppe i bebyggelsen, det lokale skibsværft var beliggende. Om i kigger godt efter i billedet/klikker og laver det større,  midtvejs og så i højre side, så kan i se et skib som gemmer sig lidt bag nogle grønne træer, og nedenunder den grå aflange bygning. Skibet står der og bliver repareret, og når det er færdig, glider det forsigtig på vognen igen ned til søen, og kommer i vandet langs de to skibe, som ligger ude til højre i billedet :)


Jeg kan godt lide at vandre, og da mine gamle Lowa støvler ikke er tætte mere, så jeg har købt mig et nyt par, men har ikke turdet prøve dem på lange ture i fjeldene endnu, da de er ret stive omkring anklerne, men i dag tog jeg de nye støvler på :)  :) - og de var bare gode, dog var anklerne lidt trætte da jeg kom hjem ;)


Her kan I i baggrunden se et fiskeskib på vej ind med lasten, og vores færge Norrøna på vej ind i havnen :) - dejligt at være turist og komme til Færøerne en dag som i dag :)


I dag var det ikke kun motion, men afslapning, afkobling og nydelse ;) på "mit sted"- stenen som er bag rygsækken er min "stol/ryglæn", så jeg har det ret behageligt ;)


- så i rygsækken gemte der sig kaffe, kransekagestykker og en god bog - Alkymisten af Paulo Coelho - og der blev læst en del sider i solskinnet, inden jeg vendte næsen hjem igen.


2 kommentarer:

 1. Tak fordi du også deler din nydning. Inden jeg kom ned til billedet af dit sted vidste jeg lige hvordan det ville se ud :-) Hvis jeg gik tur hos dig ville jeg kunne kende dit sted. Og så smuk Thorshavn ser ud i aftenlyset.

  SvarSlet
 2. Hej Majken,
  Virkelig flot hjemmeside og hyggeligt at læse dine tanker og ikke mindst din kreative verden.
  Lydia
  www.lydian.dk

  SvarSlet