søndag den 11. marts 2012

Færdigt projekt

Så er der blevet noget færdigt fra fruens hånd. Sidste sommer var jeg i Gøteborg, og som sædvanligt kunne jeg ikke modstå fristelserne. Jeg har jo nok her på øerne - både de levende garnleverandører fårene  spredt ud over landskabet, og så mit private "garnlager", men men lidt nyt må der til, og da som skrevet ovenover problemet ikke er uldgarn, så blev jeg fristet af kvaliteterne hør og så noget aldeles uimodståeligt chenille garn i en rigtig flot farve, og så på vej ud til kassen, kom jeg forbi en gine med en flot model, hvor man kunne købe opskriften, men den var så ny, at der var intet billede.

- og hvor er så problemet ?

Jo - garn og opskrift passede ikke sammen, det vidste jeg godt på forhånd så det tog lidt tid, inden jeg fik taget mig sammen til at slå maskerne op, og der blev strikket adskillige prøver og undervejs i strikningen foretaget justeringer - fruen har jo prøvet st strikke før ;)  og resultatet blev dette


Den oprindelige opskrift var en stor tunika , men jeg har fået en bluse, som passer mig bedre, da jeg er ret spinkel. Det var svært at få halskanten og den nederste kant pæne, så hæklenålene i de sjove farver jeg fik i kalendergave fra min kreative datter af mærket Rice blev afprøvet, og de var gode at hækle med :)
2 kommentarer:

  1. Hvor er den fin med den asymmetriske afslutning for neden. hør er et pragtfuldt materiale! hav en rigtig god dag!

    SvarSlet