søndag den 22. april 2012

Alpacauld, silketweed og tørretumbler

Der er stadigvæk ikke noget helt færdigt, af de ting som jeg viste under forberedelse forleden, men jeg tror ikke i på bloggen har set denne trøje, som jeg strikkede for en tid siden :)


Opskriften er fra et Drops hæfte - her ligger den på badeværelsesgulvet til tørring :)


Her er den kommet på en gine - billedkvaliteten er ikke så god, da de er taget med mit gamle kamera ;)


Når jeg strikker har det altid været således, at jeg har kunnet bruge garn og pindestørrelse som i opskrifterne - i denne opskrift kunne der ikke rigtig strikkes en prøve, og opskriften viste sig at være en "prøvelse" - jeg købte garn efter mængden i opskriften, men det var for lidt, men fik dog mere i samme farve i et andet partinummer, så det blev ærmerne strikket med, og da så trøjen var færdig, var den så løs, at jeg var slet ikke tilfreds. Jeg talte så med damen som jeg havde købt garnet fra, og hun bad mig om at fugte trøjen og komme den i tørretumbleren - trøje af alpacauld og silketweed, som havde kostet en herregård  :(

Som situationen var, kunne trøjen ikke bruges, så alternativet var at prøve tørretumbleren - og det kan anbefales i al forsigtighed - min tørretumbler kan indstilles på minutter og også afbrydes når man ønsker, så jeg sprayede trøjen med vand og kom den i tumbleren 5 minutter ad gangen, og til sidst blev den rigtig fin :)

4 kommentarer:

 1. Jeg kan spilleme godt forstå hvis du lige skulle tage dig sammen for at smide den i tørretumbleren.Godt det lykkedes. Den er rigtig flot.

  SvarSlet
 2. Pyha, det var godt nok modigt, det er da godt, resultatet blev som det skulle være.
  Handler du nogensinde hos Navia i SMS? Min veninde arbejder dér, et farligt sted at kende nogen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, har hilst på hende - hun ved meget om det hun sælger og ikke mindre om den færøske nationaldragt, så vi fik en rigtig sludder forleden :)
   og butikken sælger mange lækre garner og tilbehør :)

   Slet
 3. Den ser super flot ud. Jeg forstå godt din forsigtighed med tørretumbleren, det ser ud til at have været forsøget værd:)

  SvarSlet