søndag den 29. april 2012

Week-enden der gik :) med fuld fart på ;)


Marengsbageriet fortsatte helt til torsdag, da bundene til denne kage blev bagt ;)


Min moster, hvis mand havde fødselsdag i fredags, havde "bestilt" Fragilite til fødselsdagen, så da jeg kom fra arbejde i fredags var det bare om at skynde sig, og få lagt bundene fra torsdagen sammen med en skøn kakao/kaffe smørkrem :)


- kan i se hvor lækker den blev - den smagte rigtigt skønt og opskriften ligger på min hjemmeside færøsk, men er nogen interesseret i den på dansk, så bare spørg :) og jeg mailer den :) 


I går blev så disse punge færdige, som jeg lavede forberedelser til forleden :)Den sidste clutch røg i sidste uge, og da jeg har bestillinger på flere, så var de bare om at lave forberedelser til flere ;) 


- og nu til aften fik jeg besøg af min svigersøn, som havde gave med fra min datter. Forleden da hun var i København, havde hun købt lækre bånd og et par skønne knapper, som hun synes jeg skal have, da hun ønsker jeg skal komme videre fra cykelslangerne, og starte med at sy punge/tasker/clutches i skind/læder/ruskind :) - hun er fremkommet med ideer og ønsker i lange baner, så mor her må bare få mere fart på fabrikationen :)

2 kommentarer:

 1. Ohh hjælp, hvor ser den kage herlig ud den må have gjort lykke
  knus Ida

  SvarSlet
 2. Hey. Den kage ser bare lidt for lækker ud. Kunne du måske sende den på dansk til mig. har kigget på den anden side men synes alligevel det blev for svært at oversætte :-S
  Min mail er mariannehboysen@gmail.dk
  Hvis du skulle komme en anden fyld/creme indeni hvad ville du så vælge. Ikke alle i min familie er lige så vild med mokka som jeg er :-)
  På forhånd tak

  SvarSlet