lørdag den 14. april 2012

Glimt fra London

I påsken var jeg i London for første gang, og forhåbentlig ikke sidste ;)

London er en rigtig spændende by, og der var masser at se på

En dag var vi på Sloane Street og kiggede i butiksvinduer - selve butikkerne var lidt for meget til mit VISAI dette vindue var der hæklede smykker, ganske almindelige hæklede blomster med sten imellem og i midten og guld- og sølv kæder - sikkert rigtig dyre sten ;)


Lille spingvand - har altid været facineret af vand - selv om jeg bor på Færøerne og der kommer lidt rigeligt af det ned over os fra himlen :)


Mine døtre uden for Rannvás praktikplads


Midt mellem alle de ret ens og nogle gange kedelige huse, var dette sjovt dekorerede hus

Nogle gange tænker jeg "hvor heldig kan man være" - siden jeg første gang så Claude Monet´s billeder og siden kom til at kende Turners billeder har jeg tænkt, om jeg kommer til London, så skal jeg se Turner´s billeder, og om jeg kommer til Paris, så skal jeg se Monet´s billeder. Og hvad er der så, særudstilling "Turner inspired in the light of Claude"  på National Gallery mens jeg er i London, og selvfølgelig var vi der og kigge på, men desværre kan man ikke gå og tage billeder inde i museet. 

Da vi så kom udenfor igen, så var der en der havde startet en indsamling, som foregik på den måde, at forskellige landes flag var tegnet ned på gaden, og så kunne man lægge penge derpå, og sørme om der ikke havde været færinger forbi :)

- og så skulle der også ryddes op og vaskes pænt af bagefter - der var ham med skrubben som arrangerede ;)

Ved siden af hotellet hvor vi boede, var der en rigtig lækker forretning med flotte designer ting, og her er deres vindue mod gaden - vi nød rigtig at se de flotte dyr bukket i tråd, og kunne tænke os at tage dem med hjem :)


Kaninfamilien ;)


Hønsefamilien med hus :)

1. påskedag var vi i Camden Town til konsert med Nicole, en af min datters bekendte, og på vej hjem så vi pludselig dette luftskib, som fik mig til at tænke på 2. verdenskrig - jeg troede ikke sådanne fandtes længere ;)


Og på Ekstra-bladets hjemmesiden læste jeg også i denne uge, at en af lufthavnene i London var blevet lukket nogle timer, fordi et luftskib havde forvildet sig ind i luftrummet over landingsbanen - mon det har været ovenstående luftskib ?

1 kommentar:

  1. Uha ja....London er da en herlig by...vi var der for et par år siden....og det bliver ikke det sidste besøg vi af lægger der...det er helt sikkert. God søndag til dig!

    SvarSlet