tirsdag den 30. oktober 2012

Strikketøjet vokser :)

Som færing har man altid "noget på pindene" - man sagde i gamle dage, at er færing var født med "åre" i hånden, og jeg tror man også i gamle dage kunne siger om damerne, at de var født med "pinde" i hånden.

Det er så dejlig nemt med strikketøjet, det kan man tage i hænderne af og til, og således få strikket nogle omgange af og til.

Lige så stille er trøjen på pindene vokset :)


- så nu er jeg nået til ranglanen :) og halsen skal tilpasses :)

Sidste uge var ret travl, så der var ikke tid til at følge med i alle nyhederne, men som jeg kunne forstå ud fra Facebook, så er diskussionen om "den færøske islænder" i Forbrydelsen dukket op igen, da der åbenbart sælges opskrifter i stor stil, hvor trøjen/mønstret kun er ændret lidt.

Færinger selv er mestre i at kopiere, men jeg synes at opskrifterne som udgives nu om dage er for dårligt gennemstrikkede, således at man tit skal være ret erfaren strikker, for at få resultatet godt.

Nogle gange skal man dog have noget som bare er derudad, så jeg købte denne opskrift :) men

- hmmmm jeg har dog ændret lidt - der var kun snoninger på forsiden - jeg har også strikket snoninger på ryggen og en langs ærmet, og ærmerne er strikket med "den magiske løkke" som jeg har set hos hende her

1 kommentar:

  1. Kære Majken.

    Jeg har tidligere været een af dem med et strikketøj i hænderne. Den model, du er i gang med, er bare suveræn. Og klassisk. Dem har jeg strikket en del af.........

    Glædelig torsdag.
    Kirsten

    SvarSlet