torsdag den 17. maj 2012

Lækkerier fra Reykjavik

Mine døtre og bekendte spørger altid når jeg har været i udlandet - nå hvad har du så hjem med denne gang ? - fordi jeg slæber åbenbart ikke de samme ting med hjem som flest andre ;)Herover er der så salt og selvfølgelig ikke almindelig, det har man jo altid derhjemme - først er der fint blåbærsalt, så mellemfint salt med rabarbe og angelica og til sidst kværnsalt med Blueberry, Rowanberry, Crowberry og Juniper berry


Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes får er rigtig søde, og denne gang kom disse to med hjem. Det bagerste er en indkøbstaske, og det andet er i filtet uld og skal hygge sig sammen med de andre får i entreen :)


- og så det bedste køb på turen - nye luffer i islandsk lammeskind med tommeltotter af lakseskind. Jeg har et par rigtig rigtig gamle luffer i færøsk lammeskind, som trængte til en afløser, men trods søgen i flere år fandt jeg først nu er god erstatning :)


Og så igen igen glas - der er altid noget i glas jeg ikke kan modstå. Denne gang købte jeg disse håndlavede/blæste glas lavet af Kristín Sigfríður Garðarsdóttir, ret store og som i kan se, med ikke helt plan bund, så de bevæger sig lidt ;) - pletterne i mine glas er som i kan se turkis, men de kan også fås i orange og grønt her


Jeg har i lang tid været irriteret når jeg skulle finde smykker frem, så da jeg faldt over denne gennemsigtige æske i Hrím kom jeg at tænke på, om den ikke var praktisk til smykker, da man kan se gennem væggene i æsken - den er i hvert fald designet i Danmark, så om nogen falder for den, behøver i nok ikke at ordre den fra Island ;)

2 kommentarer: