mandag den 1. april 2013

Påske kalorier ;)

Jeg elsker sjokolade, hvilket mand og døtre driller mig meget med.

Da manden kom hjem fra arbejde sidste gang, havde han købt mig denne æske i lufthavnen :) - dog er der kun 12 stykker i i år - sidste år var æsken så stor at jeg spiste "creme egg" næsten til efterårsferien ;)- måske med en hentydning om, at han ikke har spor imod at der bliver "mere" af mig :)


- elsker sådan et æg til kaffen ud på eftermiddagen ;) - dog ikke hver dag :)


Og ikke nok med det - lørdag for 8 dage siden var jeg til aftenskolens udstilling på en af de lokale skoler. Hvert år er den tradition, at en af skoleklasserne har Påske-æg tombola og salg af nybagte vafler med syltetøj og flødeskum. For at yde eleverne støtte købte jeg nogle sedler, og om jeg ikke vandt to æsker med påskeæg, så det er blevet til en del sjokolade. Måske der kommer nogle hjælpende "munde" forbi, og hjælper til med at få sjokoladen spist :)


Gennem årene samler man mere og mere, da man ikke kan lade være med at købe lidt nyt, og har svært med at kassere, da der knytter sig minder til alt man har. Da pigerne var små blev der købt en del, så efterhånden er der et par kasser med påskepynt, så jeg har vist nok, men disse to søde ænder stod på hylden i supermarkedet forleden dag, og jeg kunne ikke stå for dem, så nu står de og pynter hjemme hos mig :) - yndlingsfarverne turkis og pink :)

1 kommentar:

  1. Da jeg tog til Færøerne havde jeg et ønske med i kufferten, Wagon Wheels og Creme æg fra Cadbury til Færingen - ren nostalgi for ham.
    Jeg er heller ikke god til at smide pynt ud, det er dog værst med julepynten.
    Sådan et par kække ænder MÅ da med hjem ;-)

    SvarSlet