tirsdag den 30. april 2013

Vokseværk af strikketøjet ;)

Lige for tiden får jeg strikket en masse :) så nu ser Ærø således ud :) og der er skam endnu nogle Rådne fisk tilbage ;)
Når man strikker - eller for den sags skyld laver andre kreating - så tjekker man jo selvfølgelig garn forretningerne ud og deres udvalg af garn og andre praktiske dimserier. Et jeg har set de senere år er maskemarkører, og syntes de var da meget praktiske - nogle sjove andre flotte, og selvfølgelig skulle der indkøbes nogle rigtig flotte nogen, men det kunne jeg bare slet ikke lide :( de var rædselsfulde at strikke med syntes jeg, så jeg vendte tilbage med at strikke med mine hjemmelavede "løkker" af garn :)
Engang sidste år var jeg på kursus i Nordens Hus med Ragga fra Island, og der viste hun os nogle "dimser" hun havde købt i USA, og som hun brugte som maskemarkører. Dem delte hun gavmildt ud af, så jeg fik nogle stykker, og dem har jeg sørme brugt siden. Det er dem som ligger mellem blyanten og hjælpepinden, det er vistnok en slags sikkerhedsnål, men de kan bruges helt op til pinde nr. 8, så først når der strikkes på pinde tykkere end nr.  8, er jeg nødt til at gå tilbage til mine "garnløkker" ;)


- og mens jeg strikker ivrigt videre, hygger disse marengs sig i ovnen :)1 kommentar:

  1. Det glæder mig meget, at jeg ikke er den eneste, der ikke bryder sig om at bruge maskemarkører; det er jeg blevet drillet en del med.
    Glæder mig til at se din Ærø, når den er færdig, det er en rigtig skøn model

    SvarSlet