onsdag den 26. december 2012

7,7 km sådan cirka :)

Ja, altså de der cirka 7,7 kilometer er min motions tur, og den foregår i naturlige intervaller, alt efter hvordan naturen er formet ;)

Første 400 meter  og sidste 400 m er asfalt, men derimellem er det som naturen her byder :) bakke op og bakke ned :)

- og i dag syntes jeg at mit "skrog trængte til vedligeholdelse", som en anden vandrer udtrykte det forleden dag vi mødtes på samme rute ;)

Et andet jeg tænkte over på turen var, at man tror man har noget, forventer noget, men at det ikke altid bliver som man tror.

Dagen i dag var ret farveløs, men jeg tog alligevel min kamera med på turen. Himmelen i dag var en farveløs grå, og havet ligeså, og den sol/solstråler som kunne ses, var hvidgrå, så jeg tænkte at turen ville nok ikke byde på nogle særlig spændende farver, men at jeg på hjemvejen måske fik nogle skumringsbilleder.


På min vej op mod stien mødte jeg denne søde hest :) - den virkede lidt skuffet da jeg fortsatte, jeg tror den havde håbet på en bid brød :(


Lidt efter lidt ændrede omgivelserne sig :)


- og solen begyndte at træde i karakter ;)


- det var ikke kun mig som var ude på motions tur :)


- jeg ved at mange fly er i luftrummet over Færøerne, men i dag var det næsten som om de legede tag-fat - der var tre fly lige efter hindanden, som pyntede himmelen men flotte hvide streger, som så solen fik til at skinne som neon-lys :)
- sådan var udsigten da jeg var halv vejs :)- hjemme igen og nyder den blå skumring med ris a la mand og karamelsovs


- og efter sådan en tur kan man vel også fortsætte med at spise Summerbirds produkter :) til kaffen senere ;)

1 kommentar:

  1. Det var en flot tur at vedligeholde sit skrog på. Mit skal bare en tur i motionscentret i morgen, tror jeg.
    Glædelig Jul!

    SvarSlet