torsdag den 27. december 2012

Øjnene der ser !

Det er så meget som afhænger af "øjnene der ser" og som farves af, hvilke livserfaringer der gemmer sig bag øjnene.

I går skrev jeg, at himmel og hav var farveløs grå i starten af min motionstur, men undervejs kom de gylde farver ind, og til sidst en flot dyb blå skumring.

I anledning af det gode vejr - lidt vind og -3 grader - benyttede jeg dagen til endnu en motions tur, da vejrmeldingen i følge min far som tjekker, lyder på +7 grader, så jeg regner med der kommer et lavtryk med vind og regn forbi øerne i løbet af de næste timer/døgn :(

- men skidt med det, jeg har nydt det kolde klare vejr mens det var :)

I dag var himlen og havet en mere dyb grå farve, skyerne var så tykke, at der var ikke en eneste solstråle at se.

Men dette afskrækker ikke os færinger og får os at sidde indendørs - jeg havde en fin tur i dag også, og som i går møde jeg flere hestefolk og sørme om ikke også nogle som prøvede at flyve med en slags faldskærm.

I får lige nogle billeder, som viser de grå farver i dag, og fortvivl ikke om i er lidt trætte af mine billedspam om naturens farver, for længere nede i indlægget kommer alle farverne fra regnbuen sørme med :)- syntes istapperne lignede tandrækkerne hos en haj ;)


- ham her kom imod mig i fuld galop :)Disse to damer virkede at være på venindetur :)I dag er overfladen på isen klar og dyb grå.


-næsten hjemme lysene fra byen anes.- og her ses lysene tydeligere.

Her er en video af dem som fik sig en luft tur i kulden :)


- og så var det regnbuen jeg skrev om længere oppe :) sammen med en gennemgående grå farve ;)


Første søndag i advent var jeg til julemarked arrangeret af Færøernes Husflidsforening. I en af standene solgte Poulina av Steinum strikkede varer fra Jóhanna av Steinum, der var kollektionsprøver m.m.


Til mig købte jeg denne trøje - halsen var ret lang, jeg tror næsten man skulle være en svane for at den skulle se godt ud med den på, men Poulina som kender mig syntes, selve trøjen klæde mig så godt, at hun sagde "Majken det ordner du hurtigt, du som er så dygtig med strikkepindene", så da jeg fik en god pris lod jeg mig overtale, og nu har jeg så trevlet en del af halsen op, og strikket en del igen, og nu synes jeg den er perfekt :)

Ældste datter har længe ønskes sig en hue fra Steinum, og hun fik "lige den farvekombination" hun havde ønsket sig og yngste datter fik denne, som hun også blev glad for :)


1 kommentar:

  1. Jeg bliver aldrig træt af de smukke billeder af Færøerne. Jeg har lige set en dokumentar om Færøerne i dag, den fik mig virkelig til at længes efter en tur derop
    Lækkert strik, du har købt

    SvarSlet